Άρης: Προετοιμασία μετ' εμποδίων, τριπλό πρόβλημα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος χάνει Ματίγια με ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα για τη Super League, δύσκολα οι Γκάμα και Ντουκουρέ

Τρεις μέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει τριπλό μπελά στην προετοιμασία των παικτών του, καθώς ήδη δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματίγια μετά την τιμωρία του, ενώ οι τραυματισμοί των Γκάμα και Ντουκουρέ τον προβληματίζουν.

Το θέμα Ματίγια υπήρχε ως ενδεχόμενο και ήδη ο προπονητής του Άρη ετοιμάζεται να τραβήξει πίσω και δίπλα στον Λούκας Σάσα τον Εντιαγέ και να επαναφέρει σε ρόλο επιτελικού τον Μπερτόγλιο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Δύο αγωνιστικές σε Ματίγια, καταθέτει έφεση η ΠΑΕ

Τραυματίες Ντουκουρέ και Γκάμα

Ωστόσο τα προβλήμα αυξάνονται αντί να μειώνονται. Ο Σεϊκ Ντουκουρέ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο πόδι και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ, σίγουρα πάντως δεν θα είναι βασικός. Αυτό σημαίνει πως μοναδική λύση από τον πάγκο είναι ο Εμάνουελ Σάκιτς, χωρίς αυτή να είναι καν η θέση του, καθώς ο Αυστριακός είναι δεξιός μπακ και παίζει κατ’ ανάγκη ως αμυντικός μέσος. 

Μέσα σ’ όλα προέκυψε και η απουσία του Μπρούνο Γκάμα από την προπόνηση. Ο Πορτογάλος έχει ένα χτύπημα στο πόδι, έκανε θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ίσως να ανοίγει ο δρόμος για το ντεμπούτο του Λουίς Πάλμα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News