Άρης: Ψάχνει λύσεις και από τον πάγκο ο Μπούργος

Ο Χερμάν Μπούργος θέλει περισσότερες βοήθειες από τους αναπληρωματικούς στα πλέι οφ της Super League

Ο Χερμάν Μπούργος κοιτάζει πίσω του στον πάγκο και ψάχνει μεγαλύτερη βοήθεια από τους αναπληρωματικούς του στα απαιτητικά πλέι οφ της Super League, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Άρης για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Στο πρώτο ματς του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε. Αντικατέστησε τους δύο βασικούς εξτρέμ, τους Μπρούνο Γκάμα και Ιτούρμπε με τους Πάλμα και Χάιροβιτς, αλλά ο Άρης έχασε τη δύναμη που είχε στα άκρα και δεν πατούσε τόσο συχνά στην περιοχή. 

Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό προσδοκά ότι θα πάρει περισσότερες βοήθειες και φαίνεται ότι αυτή τη φορά υπολογίζει πολύ περισσότερο στην παρουσία δύο Αργεντινών, του Φακούντο Μπερτόγλιο και του Ματέο Γκαρσία, που πλέον έχουν ανεβάσει ρυθμούς. 

Δεν βοήθησαν οι μεταγραφές

Την ίδια στιγμή ο Άρης δεν έχει πάρει καθόλου βοήθειες από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο Πάλμα δεν έχει αρπάξει την ευκαιρία, ο Ντουκουρέ πήρε ελάχιστο χρόνο, ενώ δεν έχουμε δει καν τον Εμπακατά. Ίσως στα επόμενα παιχνίδια να τους δώσει ευκαιρίες ο Μπούργος. Παράλληλα ενεργοποίησε ξανά τον Χάιροβιτς, δεν είδε όμως κάτι ουσιαστικά.

Κυρίως έμεινε ικανοποιημένος από τους Σάκιτς και Μπεναλουάν όταν τους ζήτησε να βοηθήσουν, ενώ δεν δείχνει να εμπιστεύεται τους Λόπεθ και Μάνο στην επίθεση αν και δεν έχει άλλο στράικερ μετά τον Καμαρά.

Το ίδιο ισχύει και με τους Δεληζήση και Ασλανίδη στο κέντρο της άμυνας. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο παιχνίδι δεν τους πήρε στην αποστολή, ενώ δεν ήταν διαθέσιμος λόγω γρίππης και ο Μπεναλουάν και πήγε με 20άδα χωρίς στόπερ στον πάγκο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News