Άρης: Συμφωνία Καρυπίδη-Μπούργος για 2,5 χρόνια

Εποχή Χερμάν Μπούργος αρχίζει στον Άρη! Ο Αργεντινός τεχνικός συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη στον δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων που είχαν σήμερα και ο «Ελ Μόνο» θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Στην Αργεντινή αναφέρουν σε δημοσιεύματα πως ο Μπούργος θα έχει στο πλευρό του τον Άνχελ Πουέμπλα, γυμναστή επί 1,5 χρόνο στον Άρη με προπονητή τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, και τον Αρμάντο ντε λα Μορένα, αλλά και τουλάχιστον έναν ακόμα συνεργάτη. Ωστόσο τα ονόματα αυτά δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από τον Άρη. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Κρίσιμη μέρα για Μπούργος, σε αναμονή ανακοινώσεων

Πολυσέλιδη αναφορά και πλάνο δράσης

Ο Μπούργος έχει έτοιμη πολυσέλιδη αναφορά για όσα συμβαίνουν στον Άρη και για το πλάνο που θα ακολουθήσει για την βελτίωση της ομάδας. Μεταξύ άλλων ο Αργεντινός θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να ρίξει και τον μέσο όρο ηλικίας, με την προϋπόθεση φυσικά να έχει τη δυνατότητα ο Άρης να κάνει μεταγραφές. 

Φεύγει για Μαδρίτη

Ο Χερμάν Μπούργος θα αναχωρήσει άμεσα από την Αθήνα για Μαδρίτη και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. H παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Ο ίδιος τόνισε στον Θόδωρο Καρυπίδη πως θέλει να είναι εκεί μαζί με τους παίκτες του, όμως ταυτόχρονα πρέπει να τρέξουν κάποιες διαδικασίες, οπότε δεν είναι ακόμα σίγουρο. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αρης: Στη Ελλάδα ο Μπούργος για να αναλάβει τους «κίτρινους»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News