Άρης: Κρίσιμη μέρα για Μπούργος, σε αναμονή ανακοινώσεων

Σε αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων για το θέμα προπονητή είναι οι άνθρωποι του Άρη, καθώς περιμένουν να ξεκαθαρίσει η πρόσληψη του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Αργεντινός τεχνικός, που για πολλά χρόνια ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρυσι δοκίμασε τις δυνάμεις του στον πάγκο της Νιούελς Ολντ Μπόις, μίλησε στην Αθήνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αρης: Στη Ελλάδα ο Μπούργος για να αναλάβει τους «κίτρινους»

Από το περιβάλλον του Άρη εκφράζεται αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ωστόσο προς το παρόν ο Θόδωρος Καρυπίδης τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό. 

Ο Μπούργος έχει ενημερωθεί για την εικόνα του Άρη, το ρόστερ, το ελληνικό πρωτάθλημα και ήδη στην Αργεντινή αναφέρουν πως αν συμφωνήσει θα έχει στο πλευρό του ως συνεργάτες τον Άνχελ Πουέμπλα, γυμναστή επί 1,5 χρόνο στον Άρη με προπονητή τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, και τον Αρμάντο ντε λα Μορένα. Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τον Άρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News