Άρης: Το τηλεφώνημα του Μπούργος που «έψησε» τον Κουέστα

Ο Χουλιάν Κουέστα έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ ήταν έτοιμος να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ, έπειτα από το ταξίδι του στην Κύπρο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν ήθελε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό δεν ήταν κρυφό. Είναι άνθρωπος που αγαπάει την ηρεμία στη ζωή του και δεν ήθελε να ξεβολευτεί. Είχε όμως αντιληφθεί ότι θα αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας, προφανώς είχε μάθει και για τις επαφές με τον Λοντίγκιν. 

Εκτός όμως από τη βελτιωμένη προσφορά του Θόδωρου Καρυπίδη, ένα ακόμη γεγονός έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Τον κυριότερο. Ήταν το τηλεφώνημα του Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός του είπε ότι τον θέλει και τη νέα χρονιά και τον υπολογίζει και ο Κουέστα πήγε κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Άλλωστε, πέρα από το γεγονός πως πρόκειται για τον προπονητή του Άρη (που ζήτησε και από τον Θόδωρο Καρυπίδη να ανανεώσει τον Κουέστα), ο «Μόνο» Μπούργος είναι και παλιός τερματοφύλακας και μάλιστα με βαρύ βιογραφικό. Πως να έλεγε όχι ο Κουέστα;

Πλέον το θέμα Λοντίγκιν είναι στον αέρα. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δύσκολα θα έρθει στον Άρη, αλλά τίποτε δεν αποκλείεται. Ο Άρης θα έχει στην τριάδα και τον Μάριο Σιαμπάνη, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη και ο Μπούργος και θα προσπαθήσε να λύσει το συμβόλαιο του Ντένις. Επομένως θα γίνει κίνηση για έναν ακόμα τερματοφύλακα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News