Χερμάν Μπούργος: «Θέλω και την ψυχή του κόσμου στο γήπεδο με Παναθηναϊκό»

Ο Χερμάν Μπούργος απευθύνεται στον κόσμο του Άρη και ζητάει συμπαράσταση στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα πλέι οφ της Super League

Τη στήριξη των φιλάθλων του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος θεωρεί κομβική την παρουσία του κόσμου σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. 

Ο Αργεντινός προπονητής μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, στη εβδομαδιαία συμβατική του υποχρέωση, τόνισε με νόημα πως θέλει και την ψυχή του κόσμου την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Μόνο» 

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα δουλεύουμε καλύτερα ότι λάθη κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι κάναμε μεγάλα λάθη και πάμε για τη νίκη».

Για το πόσο κομβικό θεωρεί πως είναι το παιχνίδι της Κυριακής: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το κύριο μέλημα μας είναι η νίκη και πάντα δουλεύουμε γι’ αυτήν. Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί για να βγάλουμε τους αντιπάλους εκτός μάχης».

Για τις απουσίες του Άρη και αν υπολογίζει στους Μαντσίνι και Γκαρσία: «Έχουμε κάνει ένα σπουδαίο πλάνο. Κάνουμε προπονήσεις, σίγουρα έχουμε απώλειες σε ορισμένους αγώνες».

Για το αν περιμένει κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, ο κόσμος έχει πολλούς περιορισμούς για να έρθει στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε να είναι γεμάτο. Χρειαζόμαστε τη ψυχή του κόσμου στον αγώνα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αν το βρήκε όπως το περίμενε: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας. Πως θα την βελτιώσουμε και πως θα εξελιχθούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News