ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Τι υποστηρίζει η ΠΑΕ Άρης για την εξέλιξη της υπόθεσης

Ενοχλημένος ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον δικηγόρο της οικογένειας σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει τη στάση του

Σοκαρισμένος παρουσιάζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης για την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκου Τσουμάνη. Η ΠΑΕ Άρης είχε απαντήσει μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στην εξώδικο πρόσκληση της οικογένειας Τσουμάνη, επισημαίνοντας πως «θα τακτοποιήσει την οφειλή στην μνήμη του Νίκου, αν και δεν είναι δική της υποχρέωση». Ωστόσο, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ Άρης η στάση του δικηγόρου της οικογένειας, έχει προβληματίσει τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέει η ΠΑΕ Άρης, «ο Θόδωρος Καρυπίδης επρόκειτο να καταβάλλει τα χρήματα σε δύο δόσεις, τέλη Δεκεμβρίου και τέλη Ιανουαρίου. Ωστόσο, η οικογένεια Τσουμάνη παρασυρομενη από τον γνωστό αντίαρειανό δικηγόρο που εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται με απάνθρωπο και ελεεινό τρόπο το δράμα της οικογένειας, έστειλε εξώδικο αρχές Δεκέμβρη για να πάρει την προμήθεια του!!! ζητώντας τα χρήματα, ενώ υπήρχε υπόσχεση ότι θα πληρωθούν στο τέλος του μήνα».

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Άρη, «Ο Καρυπίδης είναι αυτός που έπαθε σοκ όταν έλαβε το εξώδικο, ενώ είχε υποσχεθεί χωρις να έχει υποχρέωση. Κατόπιν αυτού ο Καρυπίδης σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει τη στάση του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News