Super League: Ο προσωρινός Τερζής, ο βιαστικός Κάναντι και ο υποψήφιος λάτιν για τον πάγκο του Άρη

Το διαζύγιο του Άρη με τον Άκη Μάντζιο είναι ακόμα νωπό μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ακόμα επεξεργάζεται την επόμενη μέρα, καθώς η απόφαση του για αλλαγή προπονητή ήταν απόφαση που προέκυψε αμέσως μετά την ήττα. Ο ίδιος είχε σκοπό να συνεχίσει με τον Άκη Μάντζιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Προφανώς όμως αποφάσισε να παίξει και το τελευταίο του χαρτί, καθώς ο Άρης δείχνει εγκλωβισμένος στην ίδια κατάσταση, χωρίς να μπορεί να σκοράρει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Σε λίγο και να πάρει πίσω τους έξι βαθμούς… δεν θα του φτάνουν!

Η αυτονόητη επιλογή Τερζή

Τι γίνεται από δώ και πέρα; Η πρώτη επιλογή, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα, είναι η δραστηριοποίηση του Τόλη Τερζή, προπονητή της Κ19, που και στο παρελθόν επί διοίκησης Καρυπίδη έχει κληθεί για τον ίδιο λόγο και το έχει κάνει με επιτυχία, πιθανότατα έχοντας δίπλα και τον Πασχάλη Μελισσά. Το πιθανότερο είναι να πάρει τα ηνία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να μείνει μέχρι τέλους! Ειδικά αν ο Άρης δεν καταφέρει να μπει στα πλέι οφ, το σενάριο αυτό θα συζητηθεί.

Η πρόταση για Κάναντι

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, προτάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι, που σαν κύριο πλεονέκτημα έχει τη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως σε πρώτη φάση δεν συζητήθηκε ο Αυστριακός. Αν όμως δεν βρεθεί ο εκλεκτός; Ο Κάναντι είναι ελεύθερος και άμεσα διαθέσιμος.

Η σκέψη για λάτιν

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πάντως κάνει επαφές με λάτιν προπονητές, καθώς θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει χημεία με ένα ρόστερ που έχει κατά κύριο λόγο ξένους ποδοσφαιριστές και δη λάτιν. Σκέψεις έχουν γίνει, όλη τη χρονιά ατζέντηδες βομβάρδιζαν με προτάσεις τον Θόδωρο Καρυπίδη που αρνούνταν πεισματικά και είναι λογικό να ξέρει συγκεκριμένους προπονητές που του έχουν προταθεί. Όπως για παράδειγμα έναν τεχνικό από τη LaLiga 2, που κάνει κλικ στους συνεργάτες του κι έχει τα φόντα να δώσειο προοπτική. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς και θα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News