Ατλέτικο Μαδρίτης: «Βροχή» αντικειμένων στον Σιμεόνε μετά την πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε σπουδαίο «διπλό» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

To γκολ του Λόντι στο 42′ και οι σωτήριες επεμβάσεις του Όμπλακ, κράτησαν ζωντανούς τους «ροχιμπλάνκος» στην Αγγλία, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δέχτηκε «βροχή» αντικειμένων και αποδοκιμασίες, όσο κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι σε ομαδικό επίπεδο, παίξαμε με πειθαρχία και γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε και πώς να κάνουμε τη ζημιά σε μία τόσο ποιοτική ομάδα. Δείξαμε αυτοθυσία, με ταπεινότητα και πολύ δουλεία μπήκαμε στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τη Ράγιο Βαγιεκάνο», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός. Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε τελική στο ματς, σχολίασε: «Καλύψαμε όλα τα κενά, όλους τους διαδρόμους σε αμυντικό επίπεδο, διότι γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνος». 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Opta, o Πορτογάλος σταρ είχε μείνει χωρίς τελική, κόντρα στον Παναθηναϊκό το 2003 και την Μπαρτσελόνα το 2011. 

 

Στο πρωτοσέλιδο της Marca, υμνούν τον Σλοβένο γκολκίπερ της Ατλέτικο, ενώ αναφέρονται στον… εξαφανισμένο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News