Μπαρτσελόνα: «Συμφώνησε ο Λεβαντόφσκι»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sport Italia» οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη πραγματοποιήσει συμφωνία με τον Λέβα προκειμένου να… μετακομίσει στην Βαρκελώνη το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα από τα αγαπημένα… σίριαλ της Bundesliga είναι η παραμονή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν, με τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Βαυαρούς ολοένα και να αυξάνονται.

Αυτή τη φορά, οι «σειρήνες» ηχούν από την Ισπανία, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με τον Πολωνό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sport Italia» οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη πραγματοποιήσει συμφωνία με τον Λέβα προκειμένου να… μετακομίσει στην Βαρκελώνη το προσεχές καλοκαίρι. 

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, ο Πολωνός άσος εδώ και αρκετό καιρό πιέζει τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι, προκειμένου να βρεθεί συμφωνία με την Μπάγερν ώστε να αποχωρήσει από την Γερμανία, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023.

Τέλος, φαίνεται πως ο Ζοάν Λαπόρτα δύναται να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου ο Λέβα να φορέσει την φανέλα της Μπάρτσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News