Μπάγερν Μονάχου: Θέλει τον Χάλαντ αν φύγει ο Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Γιάν Άαγκε Φιόρτοφτ, άτομο εμπιστοσύνης του Έρλινγκ Χάαλαντ είπε πως έμαθε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επιθυμεί να φύγει από την Βαυαρία και η Μπάγερν θέλει να φέρει στην θέση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς για το γεγονός πως δεν έχουν ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιο του Πολωνού σούπερ σταρ που λήγει το καλοκαίρι του 2023. Απ’ αυτό ίδιος συμπεραίνει πως ο Λεβαντόφσκι επιθυμεί να φύγει και οι Βαυαροί ελπίζουν να φέρουν στην θέση του τον Χάαλαντ.

Η πληροφόρηση της Bild αναφέρει πως ο Λεβαντόφσκι δεν έχει αποφασίσει αν θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, προτού λήξει του συμβόλαιό του, παρ’ ότι πρόσφαρα βγήκαν κάποιες φήμες για μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παρ’ όλα αυτά το χαμηλό επίπεδο της γαλλικής λίγκας δεν ενθαρρύνει τον Πολωνό.

Οι αιχμές του Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν και η συνάντηση του Καν με τον Ραϊόλα

Μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Φλεβάρη, όπου οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει με 1-0, ο Σαλιχάμιτζιτς είχε αναφέρει πως η Μπάγερν θέλει να κρατήσει τον Λεβαντόφσκι. Όμως, όταν αργότερα ο «Λέβα» δέχθηκε ερώτηση απ’ το Sky γι’ αυτό ανέφερε πως πρώτη φορά άκουσε κάτι τέτοιο, εννοώντας την επιθυμία της ομάδας να συνεχιστεί η συνεργασία τους βγάζοντας κι ένα παράπονο και μία δυσαρέσκεια ίσως για την απραξία των Βαυαρών.

Ο ατζέντης του Πολωνού επιθετικού, Πίνι Ζάχαβι σε δηλώσεις του στο «Kicker» επιβεβαίωσε πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή της Μπάγερν με τον πελάτη του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Πάντως, οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου και συγκεκριμένα ο Όλιβερ Καν συνάντησε τον Μίνο Ραϊόλα τον Φλεβάρη, στην οποία κύριο θέμα ήταν η περίπτωση του Χράφενμπερχς, ωστόσο κανείς δεν αποκλείει να συζητήθηκε και το όνομα του Νορβηγού επιθετικού.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News