Τσέλσι: Οι παίκτες σκέφτονται να λύσουν τα συμβόλαιά τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph οι παίκτες της Τσέλσι ψάχνονται για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, σε περίπτωση που η ομάδα οδηγηθεί σε πτώχευση

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στην Τσέλσι τις τελευταίες ημέρες, μετά το «μπλόκο» της Βρετανικής κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον σύλλογο να βρίσκεται σε κατάσταση «εκτάκτης ανάγκης».

Μέσα στο «χάος» που επικρατεί στον σύλλογο, το δημοσίευμα της Telegraph αναφορικά με τους παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν από την Τσέλσι, αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα!

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, αναφέρει πως πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν επικοινωνήσει με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους τους προκειμένου να διευρευνήσουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους σε περίπτωση οικονομικού κραχ.

Παράλληλα, αξίζει αναφερθεί ότι πριν από λίγες ώρες, «πάγωσε» και ο τραπεζικός λογαριασμός των Λονδρέζων, κάτι που καθιστά φύσει αδύνατον να πάρουν κάποιο δάνειο για να καλύψουν τους μισθούς των παικτών. Μάλιστα, έαν οι ποδοσφαιριστές δεν πληρωθούν για δύο μήνες, θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη λύση του συμβολαίου τους, όπως αναφέρει το παραπάνω ρεπορτάζ.

Η κατάσταση στην ομάδα παραμένει ρευστή, με τον σύλλογο να βιώνει τις πιο «μαύρες» ίσως στιγμές στην ιστορία του. Και όλα αυτά, την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League, καραδοκούν να «κλέψουν» τους παίκτες σε περίπτωση αποχώρησης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News