Ίντερ - Φιορεντίνα 1-1: Νέα γκέλα και η κορυφή απομακρύνεται για την πρωταθλήτρια

Την ευκαιρία να μειώσει και πάλι στον 1 βαθμό, την διαφορά από την πρώτη θέση έχασε η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Φιορεντίνα.

Οι «νερατζούρι» δείχνουν να βρίσκονται σε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς σε έναν ακόμη αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και πλέον μετράνε μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν να μπαίνουν πιο επιθετικά στο πρώτο μέρος, δίχως όμως να μπορούν να βρουν το γκολ, που θα του έβαζε σε θέση οδηγού. Η Φιορεντίνα από τη μεριά της από τη στιγμή που κατάφερνε να κρατήσει μακριά από το γκολ την Ίντερ, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί της ευκαιρίες που θα έβρισκε, δίχως όμως και εκείνη να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ, στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα, καθώς μόλις στο 50ο λεπτό του αγώνα, ο Λούκας Τορέιρα κατάφερε να κάνει το 1-0 μετά από ασίστ του Γκονζάλες, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στην Ίντερ.

Οι γηπεδούχοι όμως, παρότι είχαν πλέον ένα βουνό να ανέβουν, κατάφεραν να απαντήσουν γρήγορα, καθώς 5 λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, ο Ντάμφρις, μετά από ασίστ του Πέρισιτς έκανε το 1-1.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η Ίντερ προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή, η Φιορεντίνα όμως δεν κλείστηκε και κράτησε κι αυτή με τη σειρά της τη μπάλα στα δικά της πόδια, ψάχνοντας να πάρει ξανά το προβάδισμα, χωρίς τύχη όμως.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Ίντερ στο -3 από τις Νάπολι και Μίλαν που βρίσκονται στην κορυφή της Serie A και μόλις 4 βαθμούς μπροστά από την Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα από την μεριά της, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει, έχασε την ευκαιρία να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Βιδάλ, Πέρισιτς, Τζέκο, Μαρτίνες

Φιορεντίνα (4-3-3): Τερατσιάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστροβίλι, Τορέιρα, Ντάνκαν, Γκόνζαλες, Σαπονάρα, Πιάτεκ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News