Τορίνο - Ίντερ 1-1: Ο Σάντσες έσωσε τον βαθμό για τους «νεραντζούρι» στο 90+3'

Η Ίντερ σώθηκε από ήττα σοκ από την Τορίνο στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρη σε γκολ του Σάντσες που ισοφάρισε σε 1-1 σε ματς για την 29η αγωνιστική της Serie A. Οι «νεραντζούρι» με την ισοπαλία αυτή έμειναν στο -4 από την Μίλαν και τώρα δεν μπορούν πλέον να περάσουν πρώτοι ακόμα κι αν πάρουν το παιχνίδι που έχουν λιγότερο. Η «γκρανάτα» από την άλλη απέτυχε να επιστρέψει στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια.

Η Τορίνο έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και πήγε δίκαια στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρέμερ στο 12ο λεπτό. Η «Γκρανάτα» δημιούργησε υπερδιπλάσιες ευκαιρίες από τους «νεραντζούρι» (8-3) με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιες τελικές στην εστία (3-3). Η Ίντερ είχε μία τρομερή στιγμή στο 30ο λεπτό για να καταφέρει να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Έντιν Τζέκο, όμως ο Μπερίσα έκανε μία τρομερή επέμβαση.

Η αστοχία της Ίντερ και ο τρομερός Μπερίσα κρατούσαν το 1-0

Στο δεύτερο μέρος ο Ιντζάγκι πέρασε τους Γκόσενς και Ντιμάρκο με σκοπό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους «νεραντζούρι» ήρθε στο 52ο όταν ο Ντιμάρκο βρέθηκε απέναντι στον Μπερίσα, αλλά ο Αλβανός κίπερ απόκρουσε και παλι ενώ επτά λεπτά αργότερα απείλησε ο Τζέκο με κεφαλιά που πήρε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Η Τορίνο απάντησε με την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μπρέκαλο στο 65ο λεπτό, που πέρασε τον Χαντάνοβιτς και σούταρε, αλλά το τάκλιν του Σκρίνιαν έσωσε την εστία της Ίντερ. Στο κόρνερ που ακολούθησε ο Ίτζο έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σλοβένος κίπερ με τρομερή επέμβαση έσωσε την εστία της Ίντερ.

Έπειτα ήρθε και πάλι η σειρά των «νεραντζούρι». Απείλησαν πρώτα με το σουτ του Βιδάλ μέσα από την περιοχή, που απόκρουσε ο Μπερίσα στο 74′ και μετά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90ο λεπτό του αγώνα για να βρούμε την επόμενη μεγάλη στιγμή τους, όταν ο Τζέκο αστόχησε σε κεφαλιά από τα όρια της μικρής περιοχής.

Ο Σάντσες έγινε απο μηχανής Θεός για την Ίντερ

Κι εκεί που η Ίντερ νόμιζε πως όλα είχαν χαθεί ήρθε ο Σάντσες κι έσωσε τους «νεραντζούρι» με τέρμα που σημείωσε στο 90+3′ χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να αποδειχνεί πολύτιμος στο φινάλε της κούρσας του πρωταθλήματος.

Ενδεκάδες: 

Τορίνο (πρ. Ιβάν Γιούριτς): Μπερίσα, Μπουοντζιόρνο (76′ Ροντρίγκες), Μπρέμερ, Ντζιντζί (51′ Ίτζο), Σινγκό (77′ Ανσάλντι), Βοϊβόντα, Λούκιτς (82′ Ρίτσι), Μαντραγκόρα, Πομπέγκα, Μπρέκαλο, Μπελότι (82′ Σανάμπρια)

Ίντερ (πρ. Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι (46′ Ντιμάρκο), Νταρμιάν, Πέρισιτς (46′ Γκόσενς), Βεσίνο (68′ Βιδάλ), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Τζέκο, Μαρτίνες (68′ Σάντσες)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News