Nτούσαν Βλάχοβιτς: Η μεγάλη επιστροφή στο «Αρτέμιο Φράνκι» και η ανακοίνωση της Φιορεντίνα

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη επιστροφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο «Αρτέμιο Φράνκι» ως αντίπαλος. Η Φιορεντίνα αύριο (2/3) το βράδυ υποδέχεται τη Γιουβέντους, για την ημιτελική φάση του Coppa Italia και όπως είναι αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Σέρβο στράικερ, που πριν δύο μήνες άφησε τους «βιόλα» για να φορέσει τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», με την οποία έχει ήδη σκοράρει 4 φορές σε 6 παιχνίδια. 

Για την πρώην ομάδα του, έπαιξε σε 108 παιχνίδια, με απολογισμό 49 γκολ και 8 ασίστ. 

Ο 22χρονος επιθετικός δέχτηκε πολλές «επιθέσεις» από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, μέσω υβριστικών πανό, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το κλαμπ, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τον αποκάλεσαν «μισθοφόρο», ενώ εμπεριείχαν και απειλές. «Οι μπράβοι σου δεν θα σε σώσουν. Τελείωσες», έγραφε ένα εξ αυτών. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως η ομάδα της Φλωρεντίας αποφάσισε να εκδώσει μία ανακοίνωση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, καθώς καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με πάθος, αλλά χωρίς ρατσιστικά και άλλους είδους ακατάλληλα συνθήματα. 

 «Ο σύλλογος ευχαριστεί τους πολλούς φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα για τον αγώνα Φιορεντίνα – Γιουβέντους της Τετάρτης. Με αυτή την ευκαιρία, ο σύλλογος καλεί επίσης τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα με όλο τους το πάθος, την καρδιά τους και την εξαιρετική τους στήριξη, κάνοντάς τους να νιώθουν αγάπη για τα χρώματά μας για αυτά τα 90 λεπτά, αποφεύγοντας συνθήματα που συνδέονται με ρατσισμό και φυλετικές διακρίσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό και την ιστορία μας».

Την ίδια ώρα, μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών είναι ο Κριστόφ Πιάτεκ, που έχει κάνει τους φίλους των «βιόλα» να ξεπεράσουν σε έναν βαθμό την απώλεια του Σέρβου φορ, με τον Πολωνό να έχει βρει δίχτυα 5 φορές σε 7 παιχνίδια. Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός αγωνίζεται στο Μπέργκαμο ως δανεικός από την Χέρτα Βερολίνου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς και φαίνεται να έχει κερδίσει ήδη τους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Μάλιστα, εμφανίστηκε ένα πλακάτ που έγραφε: «Ποιος χρειάζεται τον Βλάχοβιτς», εννοώντας λόγω του «πιστολέρο» Πιάτεκ. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News