Οπαδοί Φιορεντίνα: «Ποιος χρειάζεται τον Βλάχοβιτς;» - Ο «πιστολέρο» είναι εδώ

Η Φιορεντίνα πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Κριστόφ Πιάτεκ, που ήταν το τρίτο του κόντρα στους «μπεργκαμάσκι» μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τις δύο φορές που βρήκε δίχτυα, για το Coppa Italia, όπου προκρίθηκαν οι «βιόλα» επικρατώντας της ομάδας του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι με 3-2. 

Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός αγωνίζεται στο Μπέργκαμο ως δανεικός από την Χέρτα Βερολίνου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν και της Τζένοα. 

Με τους «ροσονέρι» είχε πετύχει 16 γκολ σε 41 συμμετοχές, με τη Τζένοα 19 σε 21 ματς, ενώ με τη γερμανική ομάδα, 13 σε 58 αγώνες. 

Ως παίκτης της Αταλάντα, έχει ήδη σημειώσει 5 σε 6 ματς και μοιάζει να αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Οι οπαδοί των «βιόλα» ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Ποιος χρειάζεται τον Βλάχοβιτς;». 

Η Gazzetta dello Sport γράφει χαρακτηριστικά: «Όταν το σύστημα του παιχνιδιού μετράει περισσότερο από τις μονάδες: Η Φιορεντίνα πετάει ακόμα και χωρίς τον Βλάχοβιτς. Το 2022 έχουν μπει ήδη 21 γκολ σε 8 παιχνίδια για τη Φιορεντίνα, 5 σε 6 από το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Πιάτεκ, 3 καθοριστικά για να νικήσει δύο φορές τη «Θεά». Οι «βιόλα» τώρα ονειρεύονται την Ευρώπη: η πέμπτη θέση απέχει μόλις 2 βαθμούς, η τέταρτη, 5. Και υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι για να καλύψουν τη διαφορά. Ποιος χρειάζεται τον Βλάχοβιτς;»

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News