Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καμία πρόθεση να ανανεώσει τους Λίνγκαρντ, Καβάνι και Μάτα

Χωρίς τους Τζέσε Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι και Χουάν Μάτα φαίνεται πως θα πορευθεί, από την επόμενη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν δείχνουν σημάδια πως θέλουν να ανανεώσουν τους 3 αυτούς ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό από τους υπεύθυνους της Γιουνάιτεντ και είναι μια απόφαση η οποία δεν φαίνεται πως θα αλλάξει, τουλάχιστον σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Από τους 3 ποδοσφαιριστές αυτός που παίζει περισσότερο είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός, Έντισον Καβάνι, τον οποίον και δείχνει να υπολογίζει ο Γερμανός τεχνικός.

Το παράξενο στην παραπάνω απόφαση είναι πως για 2 από τους 3 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Καβάνι αλλά και τον Τζέσι Λίνγκαρντ είχαν γίνει προτάσεις για τη μεταγραφή τους, στην μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα, οι «κόκκινοι διάβολοι» όμως είχαν απαντήσει αρνητικά.

Η απόφαση να τους αφήσει ελεύθερους είναι πιθανό να επαναφέρει μερικά από τα φλερτ. Και οι 3 πάντως ποδοσφαιριστές όπως όλα δείχνουν θα ψάξουν αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News