Αταλάντα - Ολυμπιακός: Τον Ελβετό Σάντρο Σέρερ όρισε η UEFA
Αταλάντα – Ολυμπιακός: Η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητής της αναμέτρησης Αταλάντα – Ολυμπιακός (17/2, 22:00) θα είναι ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητής της αναμέτρησης Αταλάντα – Ολυμπιακός (17/2, 22:00) θα είναι ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ.
Στις 17/2 ο Ολυμπιακός θα δώσει την πρώτη του μάχη για την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 33χρονος Ελβετός, Σάντρο Σέρερ.
Ο Σέρερ έχει σφυρίξει τον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό το 2020. Φέτος έχει διευθύνει τρία παιχνίδια Champions League, Κλαμπ Μπριζ–Σίτι (1-1), Ζενίτ–Γιουβέντους (0-1) και Λειψία–Σίτι (2-1), όπως και το Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1) για το Europa League.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι και τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Φενταγί Σαν και Μάρκο Φριτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
