Ολυμπιακός: Ψάχνει ταλέντα στη Λατινική Αμερική, πάει στο Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20
Δείχνει ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά πως έχει φτάσει σε σημείο να μη σκέφτεται το τώρα αλλά το μέλλον του.
Κάτι το οποίο έδειξε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, όποτε απέκτησε ποδοσφαιριστές νεαρούς με αρκετό μέλλον μπροστά τους και παίκτες από ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν.
Τώρα για μία ακόμη φορά οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν για τη συνέχειά τους και προχωρούν σε μία κίνηση η οποία δείχνει πως έχουν ξεφύγει και από τα ελληνικά δεδομένα. Ψάχνουν ταλέντο σε όλο τον κόσμο οι Πειραιώτες.
Δεν είναι μόνο η Γαλλία, όπου εντοπίζει ο Ολυμπιακός ταλέντα και κάνει τις κινήσεις του, αλλά κοιτάει σε όλη την Ευρώπη παίκτες, αλλά και τη Λατινική Αμερική.
Απόδειξη πως τώρα έχει στείλει άνθρωπο στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στο Εκουαδόρ, για να παρακολουθήσει από κοντά το Κόπα Λιμπερταδόρες κάτω των 20 ετών. Άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική για να δει από κοντά τους αγώνες και να επιστρέψει με γεμάτο το… μπλοκάκι του, έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από πλευράς Ολυμπιακού για την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ξεχωρίσουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20.
Ο Ολυμπιακός μαζί με κορυφαίες της Ευρώπης
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα η οποία δίνει το «παρών» στο Κόπα Λιμπερταδόρες των Κ20, εκεί όπου είναι και κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου και άλλες είναι στη Λατινική Αμερική για να παρακολουθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Μανωλά από την «ερυθρόλευκη» παρακάμερα
Ολυμπιακός: Δύο λάθη για κάθε σωστή πάσα ο Αγκιμπού…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
