Ολυμπιακός: Τα μπράβο και το «μπορούμε πρόκριση» του Μαρτίνς στα αποδυτήρια

Το ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την ενδιάμεση φάση του Europa League μόλις έχει τελειώσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπαίνει στα αποδυτήρια και δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Μπράβο σε όλους», είπε συμπληρώνοντας ότι δεν άξιζαν την ήττα και πως σε μία εβδομάδα στο σπίτι τους, με τη βοήθεια του κόσμου τους, μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ζητήσει άμεση επιστροφή μυαλού στην ελληνική πραγματικότητα και το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Βόλο για τη Super League

«Το είπα στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, το πιστεύω πολύ ότι θα προκριθούμε την άλλη Πέμπτη», ήταν τα on camera λόγια του 51χρονου κόουτς του Θρύλου ο οποίος αποκάλυψε μόνος του το περιεχόμενο της μίνι ομιλίας που έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου στο Μπέργκαμο. 

Προδόθηκε από τα στημένα

Το πίστευε το θετικό αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς και το είχε δουλέψει πολύ όπως φάνηκε από τις επιλογές του σε διάταξη και αρχικό σχήμα. Αρκετοί απόρησαν μαθαίνοντας την 11άδα αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν σίγουρος. Και με την εικόνα του πρώτου 45λεπτου δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Ολυμπιακός τα πήγε περίφημα και ήλεγχε απολύτως τον αγώνα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με 4πλάσιο μπάτζετ.  

Οι στημένες μπάλες ωστόσο «πρόδωσαν» τον Ολυμπιακό που έφυγε ηττημένος από το Μπέργκαμο και μετά την επικίνδυνη έξοδο στο Βόλο θα πρέπει να μαζέψει όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει για να τα δώσει όλα στη ρεβάνς για την ανατροπή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρομητσάρης: Την τέλεια ληστεία απέτρεψαν οι στημένες μπάλες.

Μαργωμένος: Η… φάση είναι σου χαρίζουν γάιδαρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News