Ολυμπιακός: Το παράδοξο και λογικό με τον Μαντί Καμαρά

Πέρυσι σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Super League ο Μαντί Καμαρά μετρούσε 1.878 λεπτά με τον Ολυμπιακό. Φέτος σε 22 συμμετοχές τα λεπτά του είναι 1.462. Στατιστικό λάθος; Όχι. Τι συμβαίνει; Απλό είναι.

Ο Αφρικανός χαφ, όπως έχουν παρατηρήσει άπαντες, πραγματοποιεί αρκετά χαμηλές αγωνιστικές «πτήσεις» φέτος ως τώρα με λίγες εκλάμψεις. Κινείται στη μετριότητα και η αλήθεια είναι πως κράτησε αρκετά αυτό το ντεφορμάρισμα που οδηγεί τον Πέδρο Μαρτίνς είτε να τον χρησιμοποιεί για λίγο ως αλλαγή είτε, όπως έχουμε δει να γίνεται κάμποσες φορές φέτος, να τον βγάζει από το ματς στο ημίχρονο παρότι αρχικά τον είχε εμπιστευθεί στην 11άδα.

Δεν δικαιούται…

Ακόμα κι έτσι ο Μαντί δεν δικαιούται να έχει παράπονο από τον Μαρτίνς και χαρακτηριστικό είναι ότι έχει εκφράσει πολλάκις την ευγνωμοσύνη του δημόσια για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο Πορτογάλος προπονητής να εξελιχθεί. Εξάλλου, όπως γράφαμε πρόσφατα, ο Καμαρά είναι ο παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από κάθε άλλο ο 51χρονος κόουτς στην 4ετή του θητεία στον Ολυμπιακό…

Το θέμα λοιπόν είναι ο Μαντί να φροντίσει το συντομότερο να ανταποδώσει. Όχι μόνο στον Μαρτίνς που εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται αλλά κυρίως στον σύλλογο που του έχει δώσει ένα πανάκριβο συμβόλαιο και του συμπεριφέρεται ως το πιο σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμπελά και Ολυμπιακός: Ποιός περιμένει ποιόν…;

Το τσεκάρισμα του Ανιγκό στην Ακαδημία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News