ΠΑΟΚ PRESEASON: Το... βιολί του ο Κούτσιας, δυο γκολ στο φιλικό με Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ PRESEASON Ο Γιώργος Κούτσιας πέτυχε δυο γκολ στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 4-0, στο τελευταίο τεστ πριν τη Λέφσκι Σόφιας

Ο Γιώργος Κούτσιας τράβηξε για μια ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε δις στη νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του Παναιτωλικού με 4-0, στο τελευταίο φιλικό πριν την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας για το Conference League.

Ο Γιώργος Κούτσιας έχει προλάβει να αγωνιστεί σε δυο φιλικές αναμετρήσεις και να γράψει μονοψήφιο αριθμό προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της προετοιμασίας καθώς ενσωματώθηκε τελευταίος, όμως πρόλαβε να αναδειχθεί πρώτο σκόρερ των «ασπρόμαυρων», καθώς έφτασε τα τρια γκολ. Μετά από αυτό με το οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Σταντάρ Λιέγης με 1-0, πέτυχε άλλα δυο στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 4-0. Ο Κούτσιας πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ, ο Κούρτιτς έκανε το 2-0 και ο Σβαμπ το τελικό 4-0.

Ο Κούτσιας φτιάχνει την ψυχολογία όλων

Τα τρια γκολ που έχει πετύχει ο Γιώργος Κούτσιας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία όλων. Όταν ο ΠΑΟΚ, καλώς ή κακώς, ένιωσε να… ξεμένει από επιθετικούς, η στροφή στον Κούτσια ως βασική επιλογή, από εκεί που ήταν τρίτος στην ιεραρχία, ήταν μια αναπόφευκτη κίνηση και ο 19χρονος φωνάζει «παρών» με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να το κάνει ένας φορ. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν καλά πως η νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την μετατροπή του Κούτσια από τελευταία επιλογή σε πρώτο σκόρερ, χρίζει διαχείρισης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News