ΠΑΟΚ: Το απίθανο 24ωρο των ΠΑΟΚτσήδων μέχρι να γίνουν κανονικά οι πτήσεις για Μασσαλία!

Όλα όσα έγιναν το τελευταίο 24ώρο στην υπόθεση της απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που αναστάτωσε χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες.

Το πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, και οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη 7 Απριλίου, θα γίνουν κανονικά, γεγονός που ανακούφισε μια μεγάλη μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Μασσαλία, προκειμένου να βρεθούν στο «Βελοντρόμ» για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Μαρσέιγ, για τα προημιτελικά του Conference League. Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκε μια σειρά γεγονότων, με τους περίπου 1000 φίλους των «ασπρόμαυρων» που είχαν κανονίσει να πετάξουν την Τετάρτη, να έχουν αναστατωθεί.

Η φημολογία που έφερε προετοιμασίες για συγκέντρωση των φίλων του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο!

Το πρωί της Τρίτης (5/4) υπήρξε φημολογία, που κανείς δεν επιβεβαίωσε επίσημα αλλά και κανένας δεν έπαιρνε το κόστος της διάψευσης, σύμφωνα με την οποία το πρωτοδικείο θα έκρινε νόμιμη την απεργία που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που θα σήμαινε πως από τα αεροδρόμια της Ελλάδας, για ένα 24ωρο, θα γινόταν ελάχιστες πτήσεις. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που είχαν κλείσει εισιτήρια για να πετάξουν την Τετάρτη, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία, ήταν ανάστατοι. Μάλιστα, οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε συγκέντρωση, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα αναχώρησης της αποστολής του ΠΑΟΚ για Μασσαλία.

Αλλαγές εισιτηρίων και μεταφορές πτήσεων

Από την ώρα που ξέσπασε η φημολογία για την διεξαγωγή της απεργίας, δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να αλλάζουν τα εισιτήρια τους, προκειμένου να πετάξουν την Πέμπτη, ενώ οι υπεύθυνοι των τσάρτερ άρχισαν να ψάχνουν τρόπο να μεταφέρουν τις πτήσεις σε γειτονικές χώρες και να αναζητούν τρόπο να οργανώσουν την οδική μεταφορά των φίλων του ΠΑΟΚ εκεί. Όλα αυτά, την ώρα που τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν «σπάσει» και το μόνο που άκουγε η γραμματέας ήταν το «κάντε κάτι!».

Οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά

Όλα αυτά μέχρι λίγο πριν τη μια, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) όταν και όλα ξεκαθάρισαν. Κάποιο μίλησαν για «απεργία ημίχρονο, πτήσεις τελικό». Αυτό που θα πρέπει να διευκρινιστεί, είτε πως μέχρι τη μια το μεσημέρι, δεν υπήρχε καμία επικυρωμένη από το πρωτοδικείο απόφαση. Είχαν καταγραφεί εκτιμήσεις για την απόφαση, και κάποιες από αυτές «φούσκωσαν» τόσο που έγιναν «απόφαση».Η απεργία κρίθηκε παράνομη, και έτσι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα εργαστούν την Τετάρτη, με τις πτήσεις σε όλη την Ελλάδα να διεξάγονται κανονικά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News