Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πάμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε ερώτηση για τις απουσίες αλλά και για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γάνδης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε ερώτηση για τις απουσίες αλλά και για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γάνδης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενοχλήθηκε όταν η πρώτη ερώτηση αφορούσε τις απουσίες, και αναφέρθηκε στα όσα περιμένει από εκείνους που θα αγωνιστούν αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γάνδης. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την κακοτυχία που υπάρχει από την προηγούμενη εβδομάδα: «Πάλι ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Να είστε χαρούμενοι που όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να παίξουν. Λοιπόν… σοβαρά τώρα. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία της ομάδας με το να έχουν όλοι οι παίκτες το ρόλο τους και να ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν όταν θα παίξουν. Θέλουμε τους πάντες να είναι έτοιμοι». 

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τη Γάνδη: «Δε νομίζω ότι μια ομάδα μπορεί να αλλάξει από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Άλλωστε, ξέρουμε το στυλ τους, ξέρουμε τον ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης τους. Στα πρώτα λεπτά στην Τούμπα πήγαν να παίξουν δυνατά, επιθετικά, ήθελαν να έχουν την κατοχή και αυτό θα θελήσουν να κάνουν και τώρα. Θα πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά που θα υπάρχει θα είναι στον ψυχολογικό τομέα. Η Γάνδη θα μπει με ψυχολογία να νικήσει και εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει σημαντικές νίκες εκτός έδρας». 

Για τα παράπονά του προπονητή της Γάνδης για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου τους: «Ένα κακό γήπεδο είναι κακό για το ποδόσφαιρο. Η Γάνδη έχει ποιότητα και τέτοιες ομάδες θέλουν καλά γήπεδα. Θέλουμε ένα καλό γήπεδο γιατί είμαστε ομάδα που θέλουμε κατοχή της μπάλας. Έχουμε αποδείξει όμως ότι έχουμε διαχειριστεί την κατάσταση και σε γήπεδα πουν δεν ήταν καλά, όπως στην αρχή της χρονιάς η Τούμπα. Το θέμα για μας είναι το πώς θα είμαστε μέσα στο ματς». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News