Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ο τρόπος που χάνουμε τα παιχνίδια είναι απίστευτος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Σέρβος τεχνικός έδειξε φανερά απογοητευμένος χαρακτηρίζοντας απίστευτο τον τρόπο που χάνουν οι «πράσινοι» τα παιχνίδια τους την φετινή χρονιά ενώ επεσήμανε πως παρ’ ότι η ομάδα του έφτανε εύκολα στην περιοχή του Παναιτωλικού η έλλειψη ψυχραιμίας και κάποιων άλλων πραγμάτων δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει εκείνες τις ευκαιρίες που θα την οδηγούσαν στην επίτευξη ενός γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για τον αποψινό αγώνα:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι σ’ ένα ωραία γήπεδο με καλή και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Σ’ ένα ματς που είχαμε απόλυτο έλεγχο, όπου είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσει φάσεις, δεν το κάναμε. Το γκολ που δεχθήκαμε μπορεί να άλλαξε λίγο την ηρεμία που είχαμε στο παιχνίδι μας. Σε σχέση με το πόσες φορές αναπτύξαμε το παιχνίδι, πόσες φορές φτάσαμε μέσα και έξω από την περιοχή του αντιπάλου, δεν είχαμε και ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν, αν εξαιρέσουμε το πέναλτι, να αλλάξει η εικόνα ή το αποτέλεσμα. Γενικώς απογοητεύομαστε μόνοι μας, γιατί ο τρόπος που χάνουμε τα παιχνίδια είναι απίστευτος».

Για τον τρόπου που έκανε επίθεση ο Παναθηναϊκός:

«Πολλές φορές για να ολοκληρώνονται επιθέσεις, θα πρέπει να υπάρχει λίγο παραπάνω συνεργασία των παικτών και κάποια πράγματα που εμάς μας έλειψαν σήμερα. Εμείς φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή του αντιπάλου, όμως όλες μας οι προσπάθειες, είτε όσον αφορά το crossing είτε να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δεν ήταν στον βαθμό που έπρεπε για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα μας έδιναν το γκολ. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούμε να καλύψει τους χώρους και ήτανε μία ομάδα σκληρή, που δεν ήταν εύκολο να της κάνεις ευκαιρίες. Θέλω να πιστεύω πως σαν ομάδα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη ψυχραιμία, παρ’ όλο που χάναμε 1-0. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη ψυχραιμία απ’ ότι είχαμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News