Ρεάλ Μπέτις - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Ο Μπράβο δεν επέτρεψε στους «αετούς» να... κλειδώσουν την πρόκριση

Ρεάλ Μπέτις – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε μία πολύ σημαντική, στην έδρα της Μπέτις, ωστόσο δεν κατάφερε να… κλειδώσει από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση, καθώς βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Κλαούντιο Μπράβο…

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε μία πολύ σημαντική, στην έδρα της Μπέτις, ωστόσο δεν κατάφερε να… κλειδώσει από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση, καθώς βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Κλαούντιο Μπράβο…

Αρκετά καλό πλεονέκτημα, ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία, πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Μπέτις, με το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-1). Ωστόσο, οι «αετοί» φεύγουν με πικρή γεύση από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν, καθώς θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς, κάτι το οποίο τους στέρησε ο Κλαούντιο Μπράβο.

Κόστις και Κάμαντα έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά στο γήπεδο της Ανδαλουσίας, με το πρώτο γκολ να έρχεται πολύ νωρίς. Μόλις στο β, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φίλιπ Κόστιτς να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο, αλλά αρκετά τυχερό γκολ.

Στο γκολ του Κόστιτς βρήκε απάντηση η γηπεδούχος ομάδα και με τη συμπλήρωση του μισαώρου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Φεκίρ με ατομική ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, κινήθηκε παράλληλα με την εστία του Τραπ και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών.

Η χαρά της ισοφάρισης, όμως, δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχου, καθώς μετά από ανασταλτικό λάθος, ο Λίντστρομ έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και σέρβιρε ένα πολύ εύκολο γκολ στον Κάμαντα, με τον Ιάπωνα να διαμορφώνει το 2-1, το οποίο ήταν το σκορ ημιχρόνου.

«Κέρβερος» Μπράβο κράτησε ζωντανή τη Μπέτις ενόψει ρεβάνς

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε φουριόζα για να βρει ακόμα ένα τέρμα στο ματς. Στο 52ο λεπτό, βρήκε την ευκαιρία να πετύχει το τρίτο της τέρμα, με τον Μπόρε να βλέπει την εκτέλεσή του από το σημείο του πέναλτι να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα της Μπέτις.

Πέραν από την απόκρουση του πέναλτι, ο Κλαούντιο Μπράβο πραγματοποίησε κι άλλες επεμβάσεις, με κάποιες από αυτές να αποσοβούν τέρματα των Γερμανών. Χαρακτηριστική απόκρουση του Χιλιανού τερματοφύλακα ήταν αυτή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κόστις από τα αριστερά επιχείρησε ένα σουτ προς το τέρμα με τον πορτιέρε της Μπέτις να εκτινάσεται και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ενδεκάδες:

Ρεάλ Μπέτις: Μπράβο, Σαμπαλί, Ρουιμπάλ (77′ Τέγιο), Γκονζάλεθ, Πετσέλα, Καρβάλιο (61′ Μιράντα), Ροντρίγκεζ, Χουάνμι (61′ Χοακίν), Κανάλες, Φεκίρ, Γουίλιαμ Ζοσέ (77′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Κνάουφ, Γιάκιτς, Σο, Κόστιτς, Λίνστρομ (73′ Χόγκε), Κάμαντα (78′ Λενζ), Μπόρε (86′ Λάμερς)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News