Γουέστ Χαμ: Σοκαριστικό βίντεο του Ζουμά να χτυπά την γάτα του!

Ο Κούρτ Ζουμά βρίσκεται στο στόχαστρο μετά τη δημοσίευση video στα social media που τον δείχνει να κακοποιεί τη γάτα του.

Ο Κουρτ Ζουμά τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο, στο οποίο ο παίκτης της Γουεστ Χαμ κακοποιεί την γάτα του!

Πιο αναλυτικά, ο πρώην στόπερ της Τσέλσι χτυπούσε το μικρό ζώο ενώ ο αδερφός του βιντεοσκοπούσε το απάνθρωπο σκηνικό. Ο 27χρονος παίκτης κλωτσάει την γάτα, της πετάει ένα ζευγάρι παπούτσια και στο τέλος την χτυπά στο πρόσωπο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμπεριφορά του προκάλεσε οργή στα social media.

 

Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του

Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του

Λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος απολογήθηκε λέγοντας «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία λυπάμαι ειλικρινά. Θέλω επίσης να πω πόσο βαθιά λυπάμαι σε όποιον αναστατώθηκε από το βίντεο. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι οι δύο γάτες μας είναι τέλεια και υγιείς. Τις αγαπάω και τις αγαπάει όλη η οικογένειά μας και αυτή η συμπεριφορά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα ξανασυμβεί».

Η ομάδα της Γουέστ Χαμ εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (7/2) καταδικάζοντας την πράξη του Ζουμά και τονίζοντας πως θα διερευνήσει την υπόθεση «εσωτερικά».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News