Λίβερπουλ: Το πιο συγκλονιστικό «You’ll never walk alone» που ακούστηκε ποτέ στο «Άνφιλντ» ήταν για τον Κριστιάνο!

Το ιστορικό ηλεκτρονικό ρολόι του «Άνφιλντ» σημάδευε το 7ο λεπτό. Τι κι αν η Λίβερπουλ έδινε ένα καθοριστικής σημασίας ντέρμπι με την «αιώνια» αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Για ένα λεπτό, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Για ένα λεπτό ο Σαλάχ, ο Μανέ, ο Άλισον, ο Φαν Ντάικ, δεν είχαν καμία απολύτως σημασία!

Για ένα λεπτό, οι φίλοι των “reds” του μεγάλου λιμανιού θέλησαν να στείλουν με τον δικό τους συγκλονιστικό τρόπο ένα ανθρώπινο μήνυμα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σύζυγό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ οι οποίοι βιώνουν το δράμα της απώλειας ενός εκ των δύο νεογέννητων μωρών τους.

Τι κι αν οι εξέδρες ήταν πλημμυρισμένες από ενθουσιασμό μετά το γρήγορο γκολ του Λουίς Ντίας στο 5ο λεπτό; Μόλις ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε τον αριθμό «7», όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ σηκώθηκαν όρθιοι και όχι μόνο χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στον Κριστιάνο και τη σύζυγό του, αλλά άρχισαν να τραγουδούν το «You ‘ll never walk alone» σε μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη με χρυσά γράμματα στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο μονομάχων.

Οι αντιπαλότητες παραμερίζουν όταν σπαράζουν οι καρδιές!

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ είχαν προαναγγείλει από το μεσημέρι την κίνηση ανθρωπιάς που θα πρόβαιναν, προκειμένου να σταθούν κι αυτοί στο πλευρό του Πορτογάλου άσου και της οικογένειάς του, διακινώντας μήνυμα προς μέσω social media σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα έδιναν το παρόν στο θρυλικό γήπεδο.

«Οι αντιπαλότητες πρέπει να παραμερίζονται σε σπαρακτικές στιγμές σαν αυτή. You ‘ll never walk alone CR7 jr» έγραφε χαρακτηριστικά το ανθρώπινο προσκλητήριο που εστάλη μέσω διαδικτύου, αρκετές ώρες πριν την έναρξη του μεγαλύτερου ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τις ανατριχιαστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο «Άνφιλντ»:  

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News