Aταλάντα: Τι είπε ο Γκασπερίνι για τον τραυματισμό του Ζαπάτα ενόψει Ολυμπιακού

Στο ματς Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2 ο  Ντουβάν Ζαπάτα επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός μήνα λόγω τραυματισμού αλλά έμεινε στο τερέν μόνο 13 λεπτά πριν αποχωρήσει κουτσαίνοντας.

Όλοι φοβήθηκαν για υποτροπή και ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε. Γλίστρησε στην περιοχή, καθώς σηκώθηκε κι ένιωσε ξανά αυτόν τον μυϊκό πόνο. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο προπονητής της Αταλάντα στο Sky Sport Italia.

 Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στα πλέι οφ του Europa League είναι στις 17 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο και με τις πρώτες ενδείξεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος ο Ζαπάτα μέχρι τότε. 

Η Αταλάντα έχει ένα εξαιρετικά κακό εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας μόνο τρεις αγώνες. Το γεγονός δεν μπορεί παρά να προβληματίζει τον Γκασπερίνι (και να δίνει ελπίδες στους «ερυθρόλευκους»).

«Σαφώς, υπάρχουν κάποια ματς εντός έδρας όπως το σημερινό, όπου οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και πρέπει να τους ανοίξουμε. Ωστόσο, κάναμε πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές άστοχες πάσες και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο» είπε ο Γκασπερίνι.

Και συνέχισε:

«Τείνουμε να κάνουμε μερικά πολύ μεγάλα λάθη, όπως η αποβολή σήμερα, και αυτά καταστρέφουν τα πάντα, ενώ υπήρχε ακόμη χρόνος για να γυρίσουμε το ματς».

Tα highlights του Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News