Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Στην τετράδα σαν θα ΠΑΣ, δεν θα... ξεκολλάς

O ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναιτωλικού 1-0 για την 22η αγωνιστική της Super League

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις και ρυθμό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έτσι «Άγιαξ της Ηπείρου» παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού εμφανίστηκαν με φανέλες που έγραφαν «Μην με χτυπάτε άλλο» ενώ επέλεξαν να αφωνιστούν όλοι με το όνομα «Άλκης» στις φενάλες τους.

Αργά και σταθερά…

Τα πρώτα λεπτά του ματς ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13΄με τον Καρέλη να δοκιμάζει δυνατό σουτ και τον Λοντίγκιν να απομακρύνει την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ «απάντησε» με τον Καραχάλιο, χωρίς ωστόσο να… ανησυχήσει ο Μελίσσας.

Στο 29′, οι φιλοξενούμενοι είχαν τρομερή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Πίρσμαν πραγματοπιήσε ένα μοναδικό σπριντ, με τον Μπαμπόσα ωστόσο να τον «κόβει» πριν γίνει επικίνδυνος. Στο 38′ ο Περέα θέλησε να «πατήσει» περιοχή, ωστόσο ο Μαλής τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Στο 45′, προέκυψε καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Καρέλη να πραγματοποιεί ωραίο γύρισμα, όμως το σουτ του ήταν «βιαστικό» με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Φάσεις ο Παναιτωλικός, γκολ ο ΠΑΣ

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε κάποια ιδιαίτερη φάση στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Στο 52′, ο πάγκος του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκε για χέρι παίκτη του ΠΑΣ, χωρίς όμως ο διαιτητής να δίνει κατι. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, το σκορ άνοιξε ο ΠΑΣ στο 63′ με τρομερό σουτ του Καραχάλιου, το οποιο αρχικά ο Μελίσσας αποκρούει εντυπωσιακά, αλλά ο Σνάιντερ από κοντά με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Θύμισαν… προπόνηση

Μετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» ξανά με τους γηπεδούχους να μην δημιοργούν φάσεις. Ο ΠΑΣ «καθυστερούσε» προκειμένου να διατηρήσει το σκορ με την εστία του Λοντίγκιν να μην απειλείται. 

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Χουχούμης δοκίμασε να σκοράρει με κεφαλιά στο 90+2′, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ και αυτή να είναι η τελευταία αξία αναφοράς φάση του αγώνα.

 

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Μπαμπόσα, Ντουάρτε, Μεντόσα και Καρέλης. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ, Μίνα και Περέα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News