Eθνική ομάδα: Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είδε την ταινία «King Otto» πριν από τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αποκάλυψε ότι είδε την ταινία «King Otto» για τον Όττο Ρεχάγκελ πριν έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την Εθνική ενόψει του αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League.

O oμογενής μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε δηλώσεις του μετά την προπόνηση, εξέφρασε τη χαρά και την υπερηφάνειά του που θα μπορεί να αγωνίζεται με τη γαλανόλευκη φανέλα

 «Μου συμπεριφέρονται ευγενικά (σ.σ. οι συμπαίκτες του) και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ ύστερα από τόση αναμονή και τόσο καιρό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένειά μου η παρουσία μου στην Εθνική. Όσοι ξέρουν, γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν με τη γραφειοκρατία, την Covid-19 και το Brexit», υπογράμμισε.

«Η γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα και έχουμε συγγενείς εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Αγαπώ τη χώρα», συνέχισε ο Μπάλντοκ και ύστερα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία:

«Είναι επιπλέον κίνητρο και τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Πολύ υπερήφανη στιγμή. Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Βόρειας Ιρλανδίας. Τους έχω αντιμετωπίσει σχεδόν όλους και εάν ο προπονητής μου ζητήσει τη γνώμη μου ή πληροφορίες – εάν και είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζει – ευχαρίστως να του τις δώσω».

Και συμπλήρωσε: «Είδα το «King Otto». Μου έδωσε κίνητρο. Μπορεί να σημαίνει κάτι το γεγονός ότι το είδα ερχόμενος εδώ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News