ΓΙΟΑΚΙΜ ΛΕΒ: Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ

Όπως αναφέρει ο Τουρκικός τύπος, ο Γιόακιμ Λεβ βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την Φενερμπαχτσέ, μετά το διαζύγιο με τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, με τον Πορτογάλο να απομακρύνεται καθώς η εικόνα της ομάδας είναι αποκαρδιωτική.

Όπως αναφέρει όμως ο τουρκικός τύπος, η Φενέρ δεν έψαξε και πολύ για να βρει τον αντικαταστάτη του, αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ.

Μάλιστα εάν επιστρέψει αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον πάγκο στην ομάδα, αφού είχε καθίσει και τη σεζόν 1998-99 τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το  «Ajansspor», ο Γερμανός τεχνικός έχει ζητήσει κάποια πράγματα από τον Αλί Κοτς έτσι ώστε να συμφωνήσει. Αρχικά ο μισθός του θα φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ στο 1,5 εκατ. θα είναι το μισθολόγιο για το τιμ του, ενώ η ισχύς του συμβολαίου θα είναι για 2.5 χρόνια.

Θέλει ως βοηθό τον Ισμαίλ Καρτάλ, ενώ το μπάτζετ της ομάδας για μεταγραφές θα φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ. Τέλος, ίσως και το πιο σημαντικό, απαίτησε να απαγορευτεί η είσοδος των διοικούντων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως τα αποδυτήρια, με εξαίρεση όσους ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News