Κύπελλο Ελλάδος: O Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδος: Η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε γνωστούς τους διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδος για τους αγώνες στις 9/2, με τον Σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ να σφυρίζει στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε γνωστούς τους διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδος για τους αγώνες στις 9/2 που είχαν αναβληθεί, με τον Σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ να σφυρίζει στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του στο ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι οι συμπατριώτες του Σολούμ Μεχμέτ και Κλίβερ Φρέντρικ. Τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Τσίφι Ντανιέλε και AVAR ο Κωσταράς.

Ο Έκμπεργκ ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA, ενώ έχει σφυρίξει ξανά στη χώρα μας στα playoffs του πρωταθλήματος στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Μεϊντάνα και Παπαδάκη, τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης, ενώ το VAR θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιάυτης.

Τέλος στη ρεβάνς του 4-0 της Λεωφόρου στο ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι πρώτος διαιτητής, με τους Παπαδόπουλο και Σακκά βοηθούς, με τέταρτο τον Ζαμπάδα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου, με βοηθό την Ελένη Αντωνίου.

To πρόγραμμα των αγώνων:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 16:00

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 18:00

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 20:00

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News