Μαρσέιγ: Γιατί δεν είχαν σήμα οι εμφανίσεις στην Τούμπα και μια ριζοσπαστική τάση

Μαρσέιγ: Γιατί δεν είχαν σήμα οι εμφανίσεις στην Τούμπα, ΠΑΟΚ, Puma.

Ξένισε αρκετούς το γεγονός ότι από τις φανέλες των ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ στην Τούμπα απουσίαζε το σήμα. Για να είμαστε ακριβείς, ήταν καλά κρυμμένο και σίγουρα, κόντρα στον ΠΑΟΚ επελέγη εμφάνιση στην οποία το σήμα της ομάδας δεν ήταν τόσο προβεβλημένο όσο έχουμε συνηθίσει.

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο μιας ριζοσπαστικής κίνησης που από το περασμένο καλοκαίρι εφαρμόζουν ομάδες που συνεργάζονται με την Puma. Μεταξύ αυτών η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Βαλένθια και η Μαρσέιγ.

Οι συγκεκριμένες ομάδες, στην τρίτη εμφάνισή τους έχουν κρυμμένο το σήμα της ομάδας. Υπάρχει σε ανάγλυφη μορφή, αχνό σε ολόκληρη σχεδόν την εμφάνιση και στο πίσω μέρος, κάτω από τον γιακά.

Πρόκειται για μια ριζοσπαστική κίνηση από τις ομάδες και την Puma. Υπάρχει μπροστά το όνομα της ομάδας και σε μικρότερη γραμματοσειρά από κάτω, αυτό του χορηγού.

Σύμφωνα με την Puma πρόκειται για σχέδιο «προοδευτικό και αναζωογονητικό». Ανάλογες εμφανίσεις έχουν επίσης, η Μπορούσια Ντόρμουντ, η Ρενές, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Φενέρμπαχτσε, η Κράσνονταρ και η Αϊντχόφεν.

Πάντως οι συγκεκριμένες εμφανίσεις έχουν προκαλέσει σχόλια με τους φιλάθλους να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους. Πρόσφατα, με αφορμή τις αντιδράσεις σε αγώνα της Ντόρτμουντ, ο πρόεδρος της Puma, Μπιορν Γκούλντεν, είχε δηλώσει: «Λυπούμαστε που οι οπαδοί είναι θυμωμένοι και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη. Έχουμε λάβει υπόψη μας τα σχόλια και θα τα λάβουμε υπόψη κατά τον σχεδιασμό μελλοντικών κιτ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News