Μεταγραφές Ευρώπη: Τι είπε η Γιουνάιτεντ στον Ρονάλντο, για ποιον «χτυπιούνται», Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ: Τσέλσι εναντίον Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του αστέρα της Λιντς, Ραφίνια. «Ο Ραφίνια θέλει να έρθει στην Μπαρτσελόνα, μιλήσαμε με τη Λιντς», δήλωσε ο Ζοάν Λαπόρτα όμως οι Λονδρέζοι με 64 εκατομμύρια ευρώ είναι πιο κοντά στον παίκτη που σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει και η Άρσεναλ.

Άρσεναλ: Η Άρσεναλ δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για τον Πάουλο Ντιμπάλα που είναι πιθανό να βρεθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα. Ο Ντιμπάλα είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι καθώς έληξε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, αλλά φαινόταν να είναι κοντά στην Ίντερ. Ωστόσο, η La Repubblica, ισχυρίζεται ότι μια συμφωνία μεταξύ Ντιμπάλα και Ίντερ «δεν είναι κοντά».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Ο Λισάντρο Μαρτίνεθ ενημέρωσε τον Άγιαξ ότι θέλει να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν ξέρει πού να πάει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θέλει, η Άρσεναλ επίσης κι ο Μαρτίνεθ δεν έχει ακόμα αποφασίσει αναφέρει το Sky Sports.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σύμφωνα με την Daily Star, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι πρέπει να είναι στην περιοδεία του συλλόγου που ξεκινά. Η Γιουνάιτεντ πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στην Ταϊλάνδη στις 12 Ιουλίου.

Λιόν: Η Λιόν κινείται για την ενίσχυση της άμυνας της, μετά το «ναυάγιο» με τον Ταϊρέλ Μαλάσια, με τον οποίο είχε συμφωνήσει, αλλά τελικά θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «RMC Sport», έχει στραφεί τώρα στον Αργεντινό διεθνή αριστερό μπακ του Αγιαξ, Νίκολα Ταλιαφίκο, και πρόκειται να καταθέσει σύντομα πρόταση για την απόκτηση του.
Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους Ολλανδούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως αναμένεται ν’ αποχωρήσει από το Αμστερνταμ στη θερινή μεταγραφική περίοδο καθώς έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, ενώ και η διοίκηση του «Αίαντα» δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί. Από όλες τις προτάσεις η ομάδα της Λιόν, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με το κόστος της μεταγραφής να μην ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ.

Αϊντχόφεν: Δυναμικά έχει μπει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η Αϊντχόφεν, η οποία μετά την απόκτηση του ταλαντούχου Τσάβι Σίμονς από την Παρί Σεν Ζερμέν, ανακοίνωσε και την επιστροφή του Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο 31χρονος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα στην οποία είχε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, με 112 γκολ σε 204 ματς, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Η ολλανδική ομάδα δεν σταματά στον Ντε Γιονγκ και θέλει να πάρει πίσω και τον Tζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News