Προοδευτική - Εθνικός 2-0: Βυσινί θρίαμβος και φουλ για άνοδο

Γ΄Εθνική. Προοδευτική – Εθνικός 2-0: Βυσινί θρίαμβος και φουλ για άνοδο

H Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, επικρατώντας στον Κορυδαλλό του Εθνικού με 2-0 μπροστά σε 4.000 θεατές!

Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ στο 36΄με σουτ του Βασίλη Πατσατζόγλου (1-0). Από εκεί και μετά έφερε το ματς στα μέτρα της και επιχείρησε να σφραγίσει τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ κάτι που πέτυχε στο 47΄. 

Ο Μουζάκης απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Κρητικού και ο Κυριαζής που ακολούθησε το φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς της «Προ» στα ουράνια (2-0). 

Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει, έκανε αλλαγές και μια από αυτές, ο Σουμπίνιο στο 59΄ εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Χαλκίδης ήταν σε ετοιμότητα κι απεσόβησε το γκολ.

Με τη νίκη αυτή η Προοδευτική έμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τον Εθνικό, δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (53΄Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (62΄Νάστος), Θεοδωρίδης (62΄Ραχίμ), Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης (81′ Μακρίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας (84′ Κώστας), Ζωγραφάκης (54΄Σουμπίνιο), Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης (57′ Χαρίτος), Ζαχαράκης (54; Λύγκος), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος (84′ Δώδας)

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News