Στοίχημα: Ισοπαλία στην Γαλλία και ... παράταση

Στοίχημα: Ισοπαλία στην Γαλλία και … παράταση – Στο ματς της Λιόν με την Γουέστ Χαμ για το Europa League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τα ματς του Europa League 

Αναλύσαμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ και κάποια από τα ματς του Conference League και ας περάσουμε τώρα να δούμε τις προτάσεις μας στους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Europa League.  

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση Αταλάντα – Λειψία, με το πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία να έχει λήξει ισόπαλο με 1-1. Πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες και οι δυο και η πρόκριση είναι αμφίρροπη. Προσεχτικά θα αγωνιστούν οι δυο αντίπαλοι, καθώς ένα γκολ κρίνει το πολύτιμο εισιτήριο των ημιτελικών. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Σκωτία η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να έχουν επικρατήσει 1-0 στην έδρα τους. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους και θα τους δώσουμε προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσος από ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την ισοπαλία στο ματς της Λιόν με την Γουέστ Χαμ στην Γαλλία και με το πρώτο ματς να έχει λήξει ισόπαλο με 1-1. Οι Άγγλοι έμειναν με δέκα παίκτες στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο και αρκέστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε παθητικό ρόλο. Φέτος έχουν δείξει πολύ καλά σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, η Λιόν είναι έμπειρη ομάδα και ας λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

19:45 Αταλάντα – Λειψία            Χ ΗΜ. (2.25)

22:00 Ρέιντζερς – Μπράγκα        1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (3.20)

22:00 Λιόν – Γουέστ Χαμ               Χ (3.50)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News