Στοίχημα: Ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης, διπλό στην Βερόνα η Μίλαν

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για αγώνες από τον διεθνή χώρο 

Φύγαμε για το δεύτερο δελτιάκι μας και τις δεύτερες σκέψεις για να οδηγηθούμε στο πολυπόθητο ταμείο. Με ματς από τον διεθνή χώρο θα πορευτούμε και αρχή με το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο να αντιμετωπίζει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» την συμπολίτισσα Ρεάλ. Με μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν πλέον να χάσουν και τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Οι «μερένχες» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πήραν και επική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι και θα δώσουν το παρών στο μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν και αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να χάσουν στο τοπικό ντέρμπι. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στην Ιταλική Serie A η Μίλαν φιλοξενείται από την Βερόνα. Οι «ροσονέρι» υποχώρησαν από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη νίκη της Ίντερ, αλλά με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα ξανακερδίσουν την πρωτιά. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και θα επιλέξουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι δύσκολα θα καταφέρουν να κατακτήσουν μια προνομιούχο θέση.

Σε άλλη μια ισοπαλία θα ποντάρουμε και πάλι από την Ισπανική La Liga και το ματς Εσπανιόλ – Οσασούνα. Συνεχίζουν χωρίς κίνητρο οι δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ισχυροποιούνται στο γήπεδο τους, ενώ η Οσασούνα είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες τη φετινή σεζόν. Φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι δυο αντίπαλοι θέλουν να κλείσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις τη σεζόν.

Τέλος στο ντέρμπι ουραγών στη Serie A όπου η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Κάλιαρι θα στηρίξουμε το διπλό. Παρά την καλή πορεία της Σαλέρνο στα τελευταία ματς, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η Κάλιαρι περιμένει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο ματς, που μπορεί να της χαρίσει τη σωτηρία.

19:00 Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι 2 (3.00)

19:30 Εσπανιόλ – Οσασούνα  Χ (3.30)

21:45 Βερόνα – Μίλαν 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.75)

22:00 Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ. Χ (3.50)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News