Στοίχημα: Σφραγίζει την Ευρωπαϊκή έξοδο η Ρόμα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 20 Μαίου 

Καλή Παρασκευή σε όλους! Τα περισσότερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτό το τριήμερο και πολλά είναι τα ενδιαφέροντα και κρίσιμα ματς.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Ιταλικής Serie A, με την Τορίνο να υποδέχεται την Ρόμα. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, ενώ η Ρόμα θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις, που οδηγούν στη φάση των ομίλων του επόμενου Europa League. Με νίκη θα σφραγίσει και μαθηματικά το εισιτήριο. Η Τορίνο είναι αδιάφορη, αλλά στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει μπροστά της και τον τελικό του Conference League, αλλά εμείς θα την στηρίξουμε στο διπλό και στο σημερινό ματς.

Στην Ισπανική La Liga και στην αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Λεβάντε θα πάμε με την ισοπαλία, σε μια άκρως ικανοποιητική απόδοση. Καλή χρονιά για τους γηπεδούχους, εξασφαλίζοντας από πολύ νωρίς την παραμονή. Η Λεβάντε έχει ήδη υποχωρήσει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, αλλά θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι.

Τέλος, στον αγώνα από το ίδιο πρωτάθλημα όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπέτις θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το αμφίτερμα. Καμία ομάδα δεν έχει κίνητρο, ωστόσο οι πρωταθλητές θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη μπροστά στους οπαδούς τους και από την άλλη, η Μπέτις διαθέτει καλή επιθετική λειτουργία.

21:45 Τορίνο – Ρόμα 2 (2.00)

22:00 Βαγιεκάνο – Λεβάντε Χ (3.80)

22:00 Ρεάλ Μ. – Μπέτις 1 ΚΑΙ G/G (2.90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News