Τηλεόραση: Εθνικές ομάδες για... Μουντιάλ και η Εθνική του Πογιέτ σε δύο κανάλια

Τηλεόραση: Εθνικές ομάδες για… Μουντιάλ και η Εθνική του Πογιέτ σε δύο κανάλια – Τηλεοπτικός οδηγός – Αθλητικές μεταδόσεις, ώρα.

Η Εθνική ομάδα στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ «παίζει» σε δύο κανάλια. Όπως και το Πορτογαλία – Τουρκία. Από σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου έως τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου, οι αθλητικές μεταδόσεις είναι γεμάτες με Εθνικές ομάδες.

Η ενημέρωση από την Cosmote TV:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «κούρσα» για τα UEFA European Qualifiers, με την COSMOTE TV να μεταδίδει τους αγώνες της ημιτελικής και της τελικής φάσης, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24/3 και την Τρίτη 29/3, αντίστοιχα. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ανήκουν και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League 2022-2023. Στο «ντεμπούτο» του, ο νέος προπονητής της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογιέτ θα «μετρήσει» τις δυνάμεις της νέας του ομάδας κόντρα στη Ρουμανία (Παρασκευή 25/3, 20.15, COSMOTE SPORT 1HD) και το Μαυροβούνιο (Δευτέρα 28/3, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι τελευταίες «μάχες» με φόντο το Μουντιάλ 2022

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκονται οι ομάδες, που θα διεκδικήσουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ του 2022. Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό των UEFA European Qualifiers και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση; Η απάντηση θα δοθεί στην COSMOTE TV.

Την Πέμπτη 24/3 στις 21.45 θα δοθεί η σέντρα για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, στην οποία θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Ουαλία-Αυστρία (Path A, COSMOTE SPORT 5HD), Σουηδία-Τσεχία (Path B, COSMOTE SPORT 3HD), Πορτογαλία-Τουρκία (Path C, COSMOTE SPORT 1HD) και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία (Path C, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Τρίτη 29/3 στις 21.45 θα μεταδοθούν οι τελικοί του Path Β (COSMOTE SPORT 2HD) και του Path C (COSMOTE SPORT 1HD). Στον τελικό του Path B θα αναμετρηθεί η φιναλίστ Πολωνία με τον νικητή του ματς Σουηδία-Τσεχία, ενώ στον τελικό του Path C θα «παλέψουν» για την πρόκριση οι νικητές των ζευγαριών Πορτογαλία-Τουρκία και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία.

Η ενημέρωση από το Open:

Τέσσερα σπουδαία ποδοσφαιρικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα έξι ημερών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά από το OPEN οι Έλληνες φίλαθλοι: Δύο ματς-φωτιά που θα κρίνουν ένα από τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας που έχει πια νέο προπονητή στον πάγκο της.

H εποχή του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνικής Ελλάδας αρχίζει με δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια και η «γαλανόλευκη» δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Το φιλικό τεστ της Ελλάδας με την φιλόδοξη ομάδα της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, στις 20:15, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα.

Τρεις ημέρες αργότερα, την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, στις 21:00 το OPEN θα μεταδώσει ζωντανά και το δεύτερο σημαντικό τεστ της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, στo «Γκράντσκι Στάντιον» της Ποντγκόριτσα. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πάνος Βόγλης.

Όμως, η αρχή των ζωντανών μεταδόσεων του OPEN θα γίνει την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, στις 21:45 με έναν νοκ άουτ αγώνα από τα πλέι οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Εθνική Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος υποδέχεται στο «Ντραγκάο» του Πόρτο την Τουρκία, που είναι πάντα ικανή για την έκπληξη, σε ένα ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Τσαντάκης, ενώ από τις 21:00 θα υπάρχει Pre Game Show.

Ο νικητής θα παίξει την Τρίτη, 29 Μαρτίου, με τον νικητή του αγώνα Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία τελικό για μια θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν και οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης, Πορτογαλία και Ιταλία, δώσουν ραντεβού για τη μεγάλη μονομαχία, τότε το OPEN θα μεταδώσει ζωντανά και αυτό το σούπερ παιχνίδι! Σε διαφορετική περίπτωση, το OPEN θα επιλέξει κάποιον άλλο από τους «τελικούς» για απευθείας μετάδοση.

Πέμπτη 24/3 Πορτογαλία-Τουρκία 21:45

Παρασκευή 25/3 Ρουμανία-Ελλάδα 20:15

Δευτέρα 28/3 Μαυροβούνιο-Ελλάδα 21:00.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News