Γιώργος Γεωργίου: Η μέρα που τον γρονθοκόπησε ο Νίκος Αλέφαντος στην Ομόνοια!

Μία ιστορία από τα παλιά, για δύο άνδρες που στη συνέχεια έγιναν φίλοι και ο ένας έπλεκε το εγκώμιο του άλλου.

 

Η αθλητική δημοσιογραφία πενθεί από χθες το χαμό του Γιώργου Γεωργίου, ενώ δημοσιογράφου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο χώρο και έγινε γνωστός σε πολλές γενιές.

Η φιλία του εκλιπόντος με τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο, γνωστή. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο άνδρες συνυπήρξαν είτε στον τηλεοπτικό είτε στον ραδιοφωνικό «αέρα». Ηταν πολλές περισσότερες οι φορές που ο ένας έπλεκε το εγκώμιο του άλλου.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ή τουλάχιστον δεν ήταν ευρέως γνωστό έρχεται από το μακρινό 1985 και από τη σελίδα της ιστορικής εφημερίδας “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ” στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας έχουμε την ευκαιρία να δούμε παλιά εξώφυλλα.

Μέσω, λοιπόν, σχετικής ανάρτησης που έγινε χθες στη συγκεκριμένη σελίδα, μάθαμε για το επεισόδιο που είχαν οι δύο άνδρες και συγκεκριμένα για τη γροθιά που έριξε ο Νίκος Αλέφαντος στον Γιώργο Γεωργίου. Όπως διαβάζουμε στο εξώφυλλο: «Αναίτια επιτέθηκε κατά του Γιώργου Γεωργίου και τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μη πηγαίνοντας ούτε στην απογευματινή προπόνηση του Πανιωνίου για να αποφύγει το αυτόφωρο».

Πιο κάτω, πάντα στο εξώφυλλο, διαβάζουμε: «Ο ιδιόρρυθμος προπονητής επιτέθηκε και γρονθοκόπησε προχτές αργά το βράδυ τον συνάδελφο Γιώργο Γεωργίου, με αποτέλεσμα να του υποβληθούν μηνύσεις και χθες ο προπονητής να εξαφανιστεί, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο».

Πώς έγιναν ακριβώς έγιναν τα γεγονότα; Παραθέτουμε τι αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Ιδού και ολόκληρο το εξώφυλλο της 18ης Ιανουαρίου 1985:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News