Γκουστάβο Πογέτ: Η μέρα που ο ομοσπονδιακός προπονητής απολύθηκε «on air» σε εκπομπή!
Πριν από 8 χρόνια, τέτοιες μέρες, ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ζήσει την πιο αμήχανη στιγμή της καριέρας του και μάλιστα… σε ζωντανή μετάδοση!
Τέτοιες μέρες ήταν, πριν από 10 χρόνια. Στις 23 Ιουνίου του 2013, συγκεκριμένα, ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στο στούντιο του BBC, καλεσμένος για να σχολιάσει τον αγώνα της Ισπανίας με τη Νιγηρία, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Ο τότε τεχνικός της Μπράιτον, από το 2009, μαθαίνει στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής ότι απολύεται από τη θέση του προπονητή. Η αγγλική ομάδα εξέδωσε επίσημη δήλωση δηλώνοντας ότι ο Πογέτ είχε ενημερωθεί για την απόλυσή του, ο ίδιος ο Πογέτ υπογράμμισε ότι ενημερώθηκε για την απόλυσή του μόνο όταν ένα μέλος του προσωπικού παραγωγής του BBC του έδωσε μια εκτύπωση της δήλωσης του συλλόγου και ο παρουσιαστής της εκπομπής, σε εμφανώς αμήχανη θέση, δήλωνε ότι δεν το έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όπως θα δείτε και στο σχετικό video που ανασύραμε.
Μετά την Μπράιντον, ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ανέλαβε για δύο χρονιές τη Σάντερλαντ και έπειτα έκανε το ταξίδι για τη χώρα μας, το 2015, για λογαριασμό της ΑΕΚ. Επτά χρόνια μετά τη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
