Εθνικός - Ντουναϊσβάρος 14-9: Έγραψε ιστορία και κατέκτησε την Ευρώπη ο Εθνικός

Εθνικός – Ντουναϊσβάρος 14-9: Στη δεύτερη κατάκτηση του LEN Trophy έφτασε η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, η οποία για ακόμα μία φορά κέρδισε τη Ντουναϊσβάρος, με 14-9…

Στη δεύτερη κατάκτηση του LEN Trophy έφτασε η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, η οποία για ακόμα μία φορά κέρδισε τη Ντουναϊσβάρος, με 14-9…

Στο ραντεβού με την ιστορία η γυναικεία ομάδα του Εθνικού ήταν παρούσα! Οι πολίστριες της Αντιγόνης Ρουμπέση, εκμεταλλευόμενες το αβαντάζ της πρώτης νίκης τους στην Ουγγαρία, πήραν ακόμα μία νίκη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και κατέκτησαν ακόμα μία φορά το LEN Trophy στην ιστορία του τμήματος.

Η ομάδα του Πειραιά, πραγματοποιώντας εξαιρετική πρώτη περίοδο, έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου από νωρίς. Πετυχαίνονταις πέντε τέρματα, δεχόμενη μόνο ένα, απέκτησε μία διαφορά την οποία διατήρησε και στη συνέχεια διεύρυνε στην τρίτη περίοδο.

Με τις Μπενέκου κα Ιωάννου να πρωταγωνιστούν επιθετικά για τον Εθνικό Πειραιώς πετυχαίνοντας τρία γκολ αντίστοιχα, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το δεύτερο Len Trophy της ιστορίας της.

Μάλιστα, με αυτή την κατάκτηση ο Εθνικός Πειραιώς έγινε η ελληνική ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις της εν λόγω διοργάνωσης με τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Ν.Ο Βουλιαγμένης να έχουν από μία.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 3-2, 3-3

Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 3, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον.

Ντουναϊσβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Μάτσκο, Ζίλαγκι 3, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαγιού 1, Σάμπο, Γκάρντα 2, Μούσκι 1, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News