ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Προκρίθηκαν Κυρίδου και Ντούσκος στο απλό σκιφ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα

«Όλα πήγαν καλά! Νιώθω καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι», δήλωσε ο Ντούσκας, «Αυτό που ήθελα ήταν να προκριθώ στα προημιτελικά. Μετά όλα πήγαν καλά», είπε η Κυρίδου.

Ο Στέφανος Ντούσκος, ο πρώτος αθλητής από την Ελλάδα που ξεκίνησε την αγωνιστική δράση στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματοποίησε μία ονειρεμένη πρεμιέρα, αφού τερμάτισε πρώτος στη δεύτερη προκριματική σεριά του απλού σκιφ αντρών και εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος. Ο Έλληνας κωπηλάτης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ από τη Μεικτή Ζώνη, αμέσως μετά το ιδανικό ξεκίνημα για τον ίδιο, την ελληνική κωπηλασία και την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα: «Όλα πήγαν καλά! Περίμενα να είναι πιο δύσκολο, αλλά έφυγα από το ξεκίνημα δυνατά και δεν πιέστηκα. Νιώθω καλά κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Η Αννέτα Κυρίδου πέτυχε τον στόχο της με το… καλημέρα των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του απλού σκιφ γυναικών. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η και τελευταία θέση που έδινε την απευθείας πρόκριση από την προκριματική σειρά της, με χρόνο 7:54.28. «Αυτό που ήθελα ήταν να προκριθώ στα προημιτελικά. Αν και δεν αγχώνομαι στους αγώνες το πρωί σηκώθηκα λίγο αγχωμένη. Μετά όλα πήγαν καλά,» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ στη Μεικτή Ζώνη η Αννέτα Κυρίδου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News