ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η ΔΟΕ περιμένει απάντηση από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας
Η ΔΟΕ σήμερα (3/8) περιμένει να μάθει απο την Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας τι ακριβώς έγινε με την σπρίντερ Κριστίσνα Τσιμανούσκαγια.
Η ΔΟΕ δήλωσε σήμερα (3/8) ότι αναμένει, εντός της ημέρας, έκθεση από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας σχετικά με την περίπτωση της σπρίντερ Κριστίσνα Τσιμανούσκαγια.
Η αθλήτρια κατέφυγε στην πολωνική πρεσβεία στο Τόκιο τη Δευτέρα, μία ημέρα αφότου αρνήθηκε τις εντολές της ομάδας της να επιβιβαστεί σε πτήση για να επιστρέψει στη χώρα της, εγκαταλείποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Βαρσοβία της πρόσφερε ανθρωπιστική βίζα.
Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η ΔΟΕ είχε μιλήσει δύο φορές με την αθλήτρια τη Δευτέρα, ότι βρισκόταν σε ασφαλές και σίγουρο μέρος και ότι η ΔΟΕ έπρεπε να γνωρίζει όλα τα γεγονότα πριν προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
