Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Ο Μινώταυρος και η Αριάδνη - Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τις δύο μασκότ

herakion23.gr

Οι διοργανωτές των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων καλούν το κοινό να επιλέξει την αγαπημένη του Αριάδνη και τον αγαπημένο του Μινώταυρο!

Λιγότερες από 300 μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την έναρξη της επίσημης ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δύο μασκότ.

Με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση της γης που θα φιλοξενήσει τα νιάτα της Μεσογείου, ως μασκότ επιλέχτηκαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ο Μινώταυρος και η Αριάδνη, εκπρόσωποι του Μινωικού Πολιτισμού που άνθισε στην Κρήτη από το 3.500 έως το 1.100 π.Χ.

Ο Μινώταυρος με χαρακτηριστικό τη δύναμή του και η Αριάδνη με την ευστροφία της, δύο τόσο σημαντικά και απαραίτητα στοιχεία, σε συνδυασμό με τις αθλητικές ικανότητες.

Ο σκιτσογράφος Χρήστος Ζωΐδης σχεδίασε για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής, τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της Αριάδνης και ισάριθμες του Μινώταυρου.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας δίνεται η δυνατότητα σε όσους επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, heraklion23.gr, στο πεδίο heraklion23.gr/mascot να επιλέξουν την αγαπημένη τους Αριάδνη και τον αγαπημένο τους Μινώταυρο και να συνδράμουν με την ψήφο τους στην επιλογή των δύο μασκότ των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2022.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News