ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Εκδήλωση προς τιμήν της Ολυμπιακής ομάδας

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος τόνισε προς τους αθλητές ότι η επιθυμία της Επιτροπής είναι να τους παρέχει συνεχή στήριξη, να αναβαθμίσει τον ρόλο τους και να ακούγονται η φωνή και τα αιτήματα τους.

Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με πρωτοβουλία της προέδρου της Βασιλική Μιλλούση, διοργάνωσε στο κτίριο της ΕΟΕ μια εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Σε  μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, συγκεντρώθηκαν αρκετοί αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας του Τόκιο 2020, μεταξύ αυτών και οι αθλητές με μετάλλια, Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας καθώς και μέλη της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά όλοι μαζί και να ανταλλάξουν ιστορίες και εμπειρίες από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε όλους τους αθλητές στον χώρο, που χαρακτήρισε ο ίδιος «σπίτι» τους τονίζοντας ότι η επιθυμία της ΕΟΕ είναι να τους φέρει κοντά, να τους παρέχει συνεχή στήριξη, να αναβαθμίσει τον ρόλο τους και μέσα από την επιτροπή αθλητών να ακουστεί η φωνή και τα αιτήματα τους.  

Τέλος τους ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για τις μεγάλες συγκινήσεις που μας δώσατε στο Τόκιο, να συγχαρώ κι αυτούς που δεν πέτυχαν να μας δώσουν τις μεγάλες συγκινήσεις που θα θέλαμε και που θα θέλανε οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Ξέρω ότι όλοι κουραστήκατε πάρα πολύ, όλοι δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας σε αυτούς τους αγώνες και να ξέρετε ότι είτε το πετύχατε, είτε δεν το πετύχατε, είσαστε μέσα στην καρδιά μας, είσαστε τα αγαπημένα μας παιδιά!»
Toυς αθλητές ευχαρίστησε και ο αρχηγός αποστολής Μιχάλης Φυσεντζίδης, ενώ τους μίλησε και η πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών Βασιλική Μιλλούση που αναφέρθηκε στα αναμνηστικά από το Τόκιο που θα μοιραστούν σε όλους, καθώς και στο σημαντικό έργο της Επιτροπής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης  ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης και η εκπρόσωπος του  ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη.

ΠΗΓΗ: ΕΟΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News