Υπεράνω Ολων: Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ο «Υπεράνω Ολων» γράφει για την αυτοκρατορία του Ολυμπιακού και το κόμπλεξ κατωτερότητας των άλλων.

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ γυναικών, Βόλεϊ αντρών, Πόλο αντρών και γυναικών, Χαντμπολ αντρών, Βόλεϊ γυναικών σε Κύπελλα και Ευρωπαϊκό, ακόμη και σε Κολύμβηση, και Πινγκ πονγκ, ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε τίτλους.

Στα μοναδικά τμήματα που υπερέχουν οι αιώνιοι αντίπαλοι μας είναι στο Μπάσκετ αντρών, και σε πρωταθλήματα μόνο, στο Βόλεϊ γυναικών! Ευρωπαϊκούς τίτλους στα ομαδικά αθλήματα έχουμε 20 εμείς και 8 αυτοί, όλους στο μπάσκετ. Αυτή είναι η μια και μόνη αλήθεια που διαστρεβλώνουν οι αναλυτές τους προσπαθώντας να αυτοανακηρύσσονται ως ο πρώτος σύλλογος της χώρας.

Είναι ελεύθεροι να πανηγυρίζουν τρόπαια σε καταδύσεις, σκοποβολή, σκάκι, θαλάσσιο σκι, και e-sports, για να πανηγυρίζουν κάποιο τίτλο ώστε να αυξάνει το γενικό σύνολο, όπως και να φωταγωγούν για τις όποιες κατακτήσεις την συνοικία τους.

Λογικό να τους οδηγεί εκεί το κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακατέχει και δεν μπορούν να αποβάλλουν με τίποτε, γιατί πολύ απλά βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού κάθε χρόνο στην συντριπτική πλειοψηφία των κύριων αθλημάτων. Το ίδιο θα συμβεί και την σεζόν 2024- 25. Εμείς τα λέμε απο τώρα, με βάση το πως στήνονται οι ομάδες.

Ειδικά στον ερασιτέχνη πάλι μόνο στο Βόλεϊ γυναικών έχουν κάποια ελπίδα. Σε όλα τα άλλα ο Ολυμπιακός χτίζει αυτοκρατορίες. Κ αυτό γιατί σε μας δεν φτάνουν τα κουκιά, μιας και συντηρούμε 6 ανταγωνιστικά ομαδικά τμήματα εν αντιθέσει με αυτούς που συντηρούν μόλις 3. Μη μας πει κανείς ότι είναι 4 βάζοντας το Πόλο αντρών τους μέσα γιατί μόνο για γέλια είναι.

Θα μπορούσαμε άνετα κ εμείς αν φοροδιαφεύγαμε (αλήθεια θα απαντήσει κανείς;) να φτιάχναμε παντού ανίκητες ομάδες, είτε γράφοντας στο χιόνι υποχρεώσεις απέναντι σε αθλητές και προπονητές, είτε χρεώνοντας τον ερασιτέχνη , καταστρέφοντας τον για τα επόμενα χρόνια, μόνο και μόνο για να ”σιγουρέψουμε” ένα ακόμη Πρωτάθλημα.

Όμως προτιμήσαμε με δικά μας έξοδα να εκσυγχρονίσουμε το κλειστό του Ρέντη, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει η αντρική ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, παρά να πάρουμε καλύτερες ξένες, ώστε να εξασφαλίσουμε το νταμπλ και στο γυναικείο. Ας μας πουν οι αντίπαλοι μας, τόσα χρόνια που αγωνίζονται στο Μετς, στο Μαρούσι, στον Πανελλήνιο, έβαλαν ένα ευρώ για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις;

Εδώ βάζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες τους να παίζουν εν έτη 2024 σε παρκέ αντί να αγοράσουν ένα τάραφλεξ. Τι να λέμε τώρα; Αλλάξτε μωρέ τον ύμνο σας. Τι «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ»; Σε ποια σπορ; Στο Πόλο αντρών που δεν έχετε ούτε ένα τρόπαιο; Κι εμείς τα χρέη που προϋπήρχαν όταν αναλάβαμε τα αντιμετωπίσαμε. Δεν ρίξαμε τα τμήματα μας στην Α2. Ούτε τα γράψαμε στο χιόνι. Ξοφλήθηκαν άπαντες.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν όλοι. Επειδή δεν τα αναφέρουν δεν σημαίνει ότι δεν υφίστανται. Θα βρίσκονται πάντα λίγοι να “θυμίζουν” τις παραμέτρους με τις οποίες έρχονται οι επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Είτε αρέσει σε κάποιους , είτε όχι , είναι κυρίως τα μέλη και ο Μαρινάκης. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Άντε βρε να δούμε ποιο άθλημα και σε ποιο τμήμα, θα βρείτε το αποκούμπι σας φέτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News