ΑΕΚ: «Δεν θέλει να συνεχίσει ο Μουκουντί - Πιέζει με νέα πρόταση η Τράμπζονσπορ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με την Ένωση, με την Τράμπζονσπορ παράλληλα να αυξάνει την προσφορά της για να τον αποκτήσει.

Όπως είχε αναφέρει η Sportday, η πλευρά των Τούρκων είχε αναφερθεί ξανά για την προσπάθεια της Τράμπζονσπορ να αποκτήσει τον Μουκουντί με μια πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ, ώστε να αποκτηθεί ο Καμερουνέζος αμυντικός.

Οι Τούρκοι λοιπόν επιμένουν στα δημοσιεύματα τους, λέγοντας πως έγινε νέα, βελτιωμένη προσφορά στον παίκτη και μάλιστα τονίζουν πως ο Καμερουνέζος δεν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ακόμη, αναφέρουν πως για να συμφωνήσει η Ένωση ζητάει 5 εκατ. ευρώ, κάτι όμως που είχε διαψευστεί και από την ΠΑΕ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει σε tweet ο ραδιοφωνικός σταθμός «Duyum Fm 106.1» :

«Η Τράμπζονσπορ αύξησε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μουκουντί. Η ΑΕΚ επιμένει να ζητά πέντε εκατ. ευρώ. Ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θέλει να ενταχθεί στην Τράμπζονσπορ, όπως τον έχει συμβουλεύσει και ο τεχνικός του Καμερούν Ριγκομπέρτ Σονγκ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News