Παρίσι 2024: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια
Ωρα μεταλλίων για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος θα συμμετάσχει στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στις 16:00 (ΕΡΤ2)
Τα δύσκολα είναι για τους ζόρικούς και ο ζόρικος Λευτέρης Πετρούνιας, είναι έτοιμος όχι απλά να συμμετάσχει στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά να γράψει Ιστορία!
Ο πρωταθλητής μας θέλει στα 33 του χρόνια το τρίτο του μετάλλιο στους κρίκους, για να σπάσει κάθε ρεκόρ στην Ολυμπιακή Ιστορία της ενόργανης γυμναστικής, στον σημερινό Κυριακάτικο τελικό (04/08, 16:00 – 16:40 ώρα Ελλάδας, απευθείας μετάδοση ΕΡΤ2) στο «Μπερσί» της γαλλικής πρωτεύουσας.
Εχοντας μπει στην οκτάδα με την 6η καλύτερη βαθμολογία (14,800 β.), ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο και «χάλκινος» του Τόκιο είναι έτοιμος για όλα.
Σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του μήνυμα, για το σημερινό μεγάλο ραντεβού.
«Είναι η μέρα μου! Αγωνίζομαι για 3η συνεχόμενη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων! Είμαι μόνο ευγνώμων για το ταξίδι καθώς έχω πραγματοποιήσει όλα τα αθλητικά μου όνειρα, χωρίς να έχω χάσει την δίψα μου!
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα το απολαύσω ! Το σίγουρο είναι πως όλη την ψυχή μου θα την δώσω στον αγώνα!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
